Meli e uiga i le AHCOF

O le meli o se mea masani, o se meaalofa mai le natura.

A o aoina e lagomeli le meli, o le lelei o le meli latou te gaosia e fesuisuiai i suiga o le tau, fuga, ma isi.
O le mea lea, i le maeʻa ai o le faʻatauina o mea mataʻutia o le meli, ina ia mautinoa e mafai ona matou faʻaogaina le meli maualuga, ua faʻatulagaina e le matou kamupani tulaga faʻatautaia atoatoa mo soʻotaga taʻitasi o le faagasologa o gaioiga ma faʻatinoina lelei.
O le tu'uina atu i tagata fa'atau le meli sili ona lelei, fa'alenatura uma o le taui sili lea mo le galue malosi a pi.

Meli e uiga i le AHCOF (1)
Meli e uiga i le AHCOF (2)

Fa'atauina o mea mata'utia meli

E i ai le tele o fale apiaries felagolagomai i vaega eseese o Saina, e maua ai se sapalai tumau o meli fou i tausaga uma.
A maeʻa ona ave le meli i le fale gaosimea, o le a matou pulea le nofoaga o le meli e tusa ai ma lona amataga, vaega ma le taimi e maua ai.

Su'ega lelei

O la matou kamupani o loʻo iai lana lava suʻesuʻega o le meli, lea e mafai ona faʻamaeʻaina tutoʻatasi le tele o faʻatoʻaga faʻatoʻaga ma suʻega microbial.
E le gata i lea, ua matou galulue faʻatasi ma le tele o fale suʻesuʻe faʻatagaina i fafo, e pei ole intertek, QSI, Eurofins, ma isi.

Meli e uiga i le AHCOF (3)
Meli e uiga i le AHCOF (4)

Laina gaosiga

O la matou kamupani e sili atu i le 20 tausaga o le poto masani i le gaosiga o le meli, i le meli i le anti-crystallization, aveese bubbles o loʻo i ai se meafaigaluega faʻapitoa.
I tulaga o le pulea o mea mai fafo, e le itiiti ifo ma le fa filtration sootaga i totonu o tatou tekinolosi gaosiga, ma o meafaigaluega faatumu meli o loʻo i totonu o se avanoa faʻapitoa.
E le gata i lea, e lua la'asaga filifilia o tino mai fafo e pulea ai le avanoa e fa'afefiloi ai tino mai fafo i se la'ititi la'ititi.

La'u meli i fafo

AHCOF, o le tele o oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo pisinisi a le setete i Anhui Province, ua silia ma le 40 tausaga o le poto masani i fefaatauaiga faava o malo talu mai lona faavaeina i le 1976.
Matou te faʻaaloalo tele e galulue ma tagata faʻatau ma faʻatau mai le lalolagi atoa.I le taimi nei, o atunuu autu e auina atu i fafo le meli o Iapani, Sigapoa, UAE, Peleseuma, Polani, Sepania, Romania, Morocco ma isi.
AHCOF alamanuia fa'amoemoe fa'amaoni e aga'i i luma ma fa'atupu le lumana'i manuia fa'atasi ma pa'aga felagolagoma'i i le lalolagi atoa o lo'o pipii atu i ta'iala o le lagolagoina o le tasi ma le isi ma manuia.

Meli e uiga i le AHCOF (5)

Taimi meli: Apr-21-2023